Voedsel Truck

Een foodtruck is in feite een groot mechanisch voertuig, een aanhanger of bus, uitgerust met een aanrechtblad, koelkast, vriezer en gootsteen om te koken, bereiden en serveren. Een foodtruck kan worden gebruikt voor elk type foodservice, van ijssalons tot grootschalige restaurants. Sommige, zoals ijscowagens, verkopen alleen kant-en-klaarmaaltijden of diepvriesproducten; Anderen hebben koelkasten aan boord en koken voedsel rechtstreeks vanaf het begin, meestal in een bakstenen en mortelrestaurant. En dan zijn er mobiele cateringtrucks die kunnen worden gehuurd voor evenementen. Maar belangrijker dan het type voertuig is zijn capaciteit om te dienen en zijn winstgevendheid.

Voedsel truck

Als je een bedrijf wilt beginnen met het verkopen van voedsel, moet je eerst een geschikte foodtruck kopen. Foodtrucks variëren in grootte, variërend van kleine tweezitters tot enorme vrachtwagens met tien zitplaatsen. Gewoonlijk verkopen kleine eenheden met twee zitplaatsen voedsel tegen gereduceerde prijzen, aangezien deze voertuigen niet duur zijn om te bedienen, vooral als ze tweedehands worden gekocht.

Fabrikanten van foodtrucks zijn gevestigd in verschillende delen van de Verenigde Staten. Fabrikanten van voedselvrachtwagens moeten zich registreren bij de staat waarin ze van plan zijn de producten te distribueren. Distributeurs van foodtrucks zijn verplicht om een btw-identificatienummer te verkrijgen van de staat waarin ze van plan zijn hun producten te distribueren. Distributeurs van foodtrucks moeten voldoen aan alle nationale en lokale voedingsvereisten.

Meer informatie op: Toet Toet Food

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close