Het kan intimiderend zijn om te beginnen, dus creëerde een gemakkelijk te volgen gids om u te helpen beter te navigeren door de logistiek van foodtruckcatering en zelfs het voorbereidingsproces van individuele evenementen. Als je de basis eenmaal begrijpt, ben je bereid om foodtrucks te boeken voor vrijwel al je speciale evenementen! Het belangrijkste is om simpelweg een veilig en betrouwbaar voertuig te hebben; Hiervoor zijn er een aantal belangrijke zaken waarmee u rekening moet houden voordat u uw eerste foodtruck boekt:

* Voedselveiligheid staat voorop! Dit zou duidelijk moeten zijn, maar ongeacht de grootte van uw bedrijf is er altijd een kans dat voedsel tijdens het transport bederft. Zelfs als het op dat moment hygiënisch lijkt, je weet maar nooit – het is iedereen overkomen. Door je van meet af aan op deze mogelijkheid voor te bereiden, voorkom je mogelijke calamiteiten, waardoor foodtruckcatering veel betaalbaarder wordt dan andere vormen van catering.

* Prijsstelling is belangrijk. Hoewel u misschien geld wilt besparen door één voertuig te huren, kunnen meerdere voertuigen ook veel zuiniger zijn. In de regel gaan foodtrucks 2 voor dezelfde prijs. Zorg er wel voor dat u rekening houdt met de brandstofkosten die gepaard gaan met het vervoeren van een vrachtwagen van punt A naar punt B, en houd rekening met slijtage aan het voertuig zelf, wat zal resulteren in overuren voor de bestuurder.

* Eigenaar gemoedsrust! Het kan moeilijk zijn om met zoveel foodtrucks te werken, vooral omdat er veel van de ene locatie naar de andere zijn verscheept. Het is aan de eigenaar om ervoor te zorgen dat elke truck correct wordt gedocumenteerd, zodat u zeker bent van hun veiligheid en operationele status. Dit kan u helpen om gerust te zijn over de veiligheid van uw foodtruckbestellingen, zodat u zich kunt concentreren op uw klanten.

* Flexibiliteit: boek foodtrucks die flexibel zijn qua menu en openingstijden. Hoewel er momenten zullen zijn dat u uw eten niet snel genoeg kunt krijgen om uw deadline te halen, werken veel mobiele cateringbedrijven zoals ToetToetFood rond deze tijden door indien nodig speciale late bestellingen aan te bieden. U kunt misschien niet voldoen aan de eisen van uw vakantiebuffet, maar u moet een uur of zo langer open kunnen blijven, voor het geval de vraag u daartoe dwingt. Eigenaren van foodtrucks die ervoor kiezen om lange werkdagen of onregelmatige werktijden te maken, begrijpen dat het deel van hun verantwoordelijkheid is om het bedrijf soepel te laten verlopen. Ze kunnen flexibele uren kiezen om ervoor te zorgen dat hun personeel en voertuigen klaar staan wanneer ze dat zijn. U kunt uw vrachtwagens ook goed in de gaten houden door regelmatig wekelijkse of maandelijkse inspecties uit te voeren om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Boek foodtrucks kunnen van onschatbare waarde zijn in de evenementenplanning, de foodservice-industrie en de mobiele cateringwereld. Als ze correct worden gebruikt, kunnen ze een enorme hoeveelheid flexibiliteit en gemak bieden voor evenementenplanners en cateraars, terwijl u zich kunt concentreren op het leveren van de best mogelijke service tegen de best mogelijke prijzen. Er zijn veel voordelen en voordelen verbonden aan het werken met een professioneel horecabedrijf dat ook mobiele catering omvat, maar lang niet alle vrachtwagenbezitters of -bestuurders zijn gelijk.

Ga voor meer informatie naar https://toettoetfood.nl/

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close